EN  |     HE

אפשרויות לרילוקיישן או הגירה לניו זילנד/למבקשים חיים טובים יותר במדינה אחרת

עם פרסום תוצאות הבחירות האחרונות, היה חשש שמדינת ישראל בדרך למשבר שטרם היה כמותו ב– 75 שנות ההיסטוריה שלה.

 

לצערנו, השבועות האחרונים רק מצדיקים את חשש וברור לנו שרבים וטובים מקרב תושבי ישראל מחפשים לעצמם כעת חיים במקום אחר בו יוכלו לממש את עצמם מבלי ליפול לחיים תחת דיקטטורה אפלה.

 

לאור זאת, פתחנו במגעים עם עמיתינו במספר ארצות שנחשבות כ"קלות" יותר בנושאי רילוקיישן והגירה, מדינות בהן יש בד"כ מחסור בטאלנטים (מומחים מוגדרים ע"י הממשלה המקומית) ואשר שם הממשלה מוכנה להקל ולסייע בהגירה על מנת לזכות בטאלנטים אלו.

 

אנא שימו לב שלמרות שהמונחים די קרובים, יש הבדל בין:

רילוקיישן – העברה שהיא באופייה זמנית ונעשית ע"י החברה המעסיקה עובד זה או אחר, למדינה אחרת לצורך ביצוע תפקיד מסוים לו זקוקה החברה. במקרה זה העובד נחשב לעובד החברה המועבר למדינה כלשהי לפרק זמן מוגדר או לא מוגדר מראש.

הגירה (אימיגריישן) – העברה שהיא באופייה העברה קבועה למדינה כלשהי בה בחר האדם המהגר. העברה כזאת היא פרטית ביסודה עפ"י בחירת האדם המעוניין וללא קשר למקום עבודתו.

 

המדינה הראשונה בה בחרנו שידועה כזקוקה במומחים ועובדים רבים היא ניו זילנד.

 

רצ"ב רשימת מקצועות בהם קיים מחסור רב בעובדים בניו זילנד. העונים על דרישות מסוימות, יוכלו להיכנס לרחבי המדינה ובתוך פרק זמן קצר יחסית, להנות מתושבות קבע בניו זילנד ובהמשך גם באזרחות של המדינה.

כמובן שמעבר להיותכם בעלי מקצוע בתחומים המוזכרים ברשימה – נדרשים כמובן גם כמה תנאים נוספים כגון עמידה בבחינות בשפה האנגלית, תנאי גיל (מתחת לגיל 55) ותנאי בריאות.

 

אם לדעתך הנך עומד בתנאים הנדרשים, שלח נא קורות חיים (באנגלית בלבד!) ל:

Doron.neev@crg-ltd.co.il

 

לאחר מיון ראשוני קורות החיים יועברו לרשויות בניו זילנד לצורך בדיקה נוספת וקבלת החלטה אם ניתן להמשיך בתהליך או שהמועמד אינו עומד בתנאי הסף.

 

לא יבוצע שום חיוב כספי ללא הסכמה מראש של המועמד וידיעתו.

נכתב במין זכר מטעמי נוחיות אך מיועד לנשים וגברים כאחד.